luni, 30 aprilie 2012

Ziua cea mai trista: 27 aprilie 2012



In '89 am invins, in 2012 am fost infranti...

Profetie in Piata Universitatii
Dupa 22 ani, suntem tot acolo
 


S-a intamplat si ultimul lucru de care Romania avea nevoie acum. Buimaciti ca dupa o lupta crancena, cei care se considerau de dreapta si ne-au inselat noua asteptarile din nou au clacat prin tradare si oportunism, oferind  jiltul de prim- ministru unui stangaci care se reazama pe spatele celor mai dezgustatori satrapi care au condus Romania din ‘90 si pana astazi. Parca nu era de ajuns ca din ‘89  Romania este impinsa la mantinela de reziduurile comuniste care ne-au ramas mostenire de la o dictatura bolsevica…
Tot termitele Romaniei au cumparat ce era pervers si oportunist din partea dreapta a politicii zbarcite si au inlaturat un prim- ministru cum nu a mai avut Romania din timpul lui Iuliu Maniu. Buimaciti si ghebosati, cei care au condus Romania pana mai ieri au adus rusinea in casele triste ale acelor putini romani care mai au bun-simt. Pedepsiti de Dumnezeu pentru a nu stiu cata oara, acesti oameni au fost pedepsiti si de partidul care a afisat steagul dreptei si al redresarii Romaniei.
Cei care voteaza cu stanga au imprastiat din nou intunericul intr-o tara si asa planganda. O consider ziua cea mai trista din istoria recenta a tarii in care s-au nascut Cioran, Ionescu, Eliade, Noica, Enescu, Brancusi, Regele Mihai, Iuliu Maniu, Parintele Justin, Richard Wurmbrandt, Petre Tutea, Valeriu Gafencu,Radu Gir, Eminescu, dar si bietul taran roman, manipulat si umilit de la nastere.
Este nevoie de o trezire MORALA, in care minoritatea invinsa sa recucereasca valorile democratiei, ale demnitatii si ale adevarului.




Buldozerul demolarii












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu